انَا زُُهجْاااااانَ مٌنَ زُوَلُتْيَ

يموت الهواء مني اذا م فارقتها ويحي اذا لاقيتها فيعود 

انَا زُُهجْاااااانَ مٌنَ زُوَلُتْيَ

يموت الهواء مني اذا م فارقتها ويحي اذا لاقيتها فيعود 

ثُقًرَةِ مٌتْوَفَيَ

ثغرة متوفي مع التحديث الجديد اقوى الثغرات حاليا

https://www.facebook.com/help/contact/228813257197480

1-الاسم في حسابك
2-الاسم الكامل في حساب الضحية
3-رابط الضحية
4-ايميل الضحية, اذا ماكان عندك الايميل ضع الآي دي وثم
facebook.com@
5-ضع صورة لبروفيل الضحية بدال وثيقة الوفاة
6-آخر الشي حطلو هاد الوصف
Bonjour M. Mark cette personne est morte et je suis son cousin et je vous demande d aider à éliminer cette page afin de maintenir la vie privée et je vous remercie de votre compréhension et de l assistance
كان معكم بكري صديق The Legend

كِوَدِ

كود ازالة
Marshmira во однос на природните и социјалните компоненти на проширување на старите приказни жив поради тековните манифестации на примитивниот живот )како што се градежништвото и трска чамци, навигација и риболов( куќи, и покрај големите случувања во животот на манифестации на светотмочуриштата. Светската мочуриштата форма на ретки формати во светот во однос на историските и династички област луѓето се уште се размножуваат и да продолжи во свој свет, и повика на овие природни области кои не се заразени со елементи на модерната развојот на чисти подрачја дека меѓународните организации кои сакаат да го заштити каде nazyvaetsyaOhranyaemyh области во светот и вклучуваат )прашуми, реката, која не припаѓа на браните, примитивни човечката популација, места кои не се расипуваат со машина( и ограничен делови на светот и ирачкиот мочуриштата во рамките на спецификациите на Бека. Што грешни раце, продолжи да се стави крај на животот и природни состојки во областа Marsh Не треба да се фокусира на меѓународните трибунали за гонење на кривични дела против животната средина и човештвото неучените еколог суверена национална правото на влади и поединци менуван со околните mirodnorodnym уред може да не биде хаш граничните бариери Okhranyayemykh rayonov против калта, јас vklyuchayut v sebya)devstvennyy les, reki, kotoryye ne prinadlezhit plotin, pervobytnykh chelovecheskikhpopulyatsiy, mestakh, kotoryye ne isporcheny mashiny( iogranichennykh v chastyakh mira i irakskikh bolot v predelakh spetsifikatsiy Бека. За политички фалсификување, ако било кој дел од неговите делови и штети на основните компоненти на новата средина Valmngarat глобалните климатски промени и проширувањена озонската дупка и растечката сила на ултравиолетови зраци низатмосферата на Земјата, тоа се должи на фалсификување на природните делови од светот тоа ќе донесе штета на претстојната катастрофа за целото население во светот, без исклучок, takmezhdunarodnoe заедница мора да се третираат на непријателите на човештвото и животната средина во меѓународните судови

كود مدمر

This message on the occasionof zukerberg: I Facebook developer and I created this account and I want to see it closed immediately and reportto close this account any falseaccount ) Facebook Hacker ( and I want to submit this account immediately becose he published spam orscam site

كود رعب

M҉A҉R҉K҉ O҉F҉ F҉A҉C҉E҉B҉O҉O҉K҉ P҉L҉E҉A҉S҉E҉ T҉H҉I҉S҉ O҉N҉E҉ 10-Y҉E҉A҉R҉-O҉L҉D҉ C҉H҉I҉L҉D҉ O҉R҉ Aح W҉H҉O҉L҉E҉ P҉U҉B҉L҉I҉C҉A҉T҉I҉O҉­N҉S҉ A҉R҉I҉H҉ O҉R҉ S҉K҉S҉H҉ M҉A҉R҉C҉ S҉I҉R҉ K҉H҉O҉S҉H҉ B҉O҉R҉N҉ O҉R҉ U҉N҉C҉H҉E҉C҉K҉ A҉C҉C҉O҉U҉N҉T҉ T҉H҉I҉S҉ C҉H҉I҉L҉D҉ O҉F҉ F҉A҉C҉E҉B҉O҉O҉K҉ A҉H҉S҉L҉K҉ N҉O҉T҉ G҉O҉ D҉O҉W҉N҉ B҉E҉T҉T҉E҉R҉ T҉H҉A҉N҉ F҉A҉C҉E҉B҉O҉O҉K҉ A҉N҉D҉ G҉O҉D҉ A҉K҉H҉L҉A҉K҉ A҉T҉O҉N҉E҉ B҉R҉E҉A҉K҉ F҉A҉C҉E҉B҉O҉O҉K҉ E҉L҉B҉O҉W҉ M҉